strambeanu 

După mai bine de un an, deputatul liberal, Mircea Roșca și fostul director al Spitalului Județean Ploiești scapă de măsura preventivă a controlului judiciar.

 
Decizia aparține judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, care au decis în data de 3 mai că a venit momentul ca cei doi inculpați să fie cercetați în continuare în stare de libertate.
 
Roșca și Strâmbeanu au fost trimiși în judecată în luna februarie a anului trecut de către procurorii DNA Ploiești, într-un dosar în care sunt acuzați, primul pentru trafic de influență și abuz în serviciu, iar cel de-al doilea, pentru abuz în serviciu și luare de mită.

Reamintim că Mircea Roșca este acuzat că ar fi intervenit la factori de decizie din instituțiile prahovene, printre care se află și Spitalul Județean, pentru ca un apropiat al său să câștige contracte finanțate cu bani publici.
 
Deputatul prahovean a fost arestat din toamna anului 2014 și până în aprilie 2015, moment în care a fost plasat sub control judiciar.

 

 

 

Național
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Sevil Shhaideh, audiată la DNA - UPDATE

Ministrul dezvoltării regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, considerată o apropiată a liderului PSD, Liviu Dragnea, a sosit, vineri dimineață, la sediul DNA, unde urmează să fie audiată. Ea a a...