aglomeratie dn1

Mini-vacanța de Paște este pe sfârșite, motiv pentru care astăzi se estimează un trafic aglomerat în special pe drumurile dinspre mare și munte.

 

Poliția a anunțat că vor fi luate măsuri de supraveghere a traficului. Aproape 400 de radare și două elicoptere vor supraveghea astăzi traficul rutier. Astăzi, în a doua zi de Paște, se estimează că vor fi valori mai mare de trafic și pe DN1, pe Valea Prahovei. Asta pentru că mulți turiști își vor încheia mini-vacanța de Paște, iar mâine își vor relua muncă.

„În a doua parte a zilei, circulaţia se va intensifica pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi. Amintim aici DN5 Giurgiu - Bucureşti, DN1 Braşov - Bucureşti, Autostrada Soarelui, autostrada A1 Piteşti - Bucureşti, DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti, DN65 Slatina - Piteşti, DN2 Suceava - Bucureşti şi DN6 Alexandria - Bucureşti”, a aunțat IGPR.

Totodată, potrivit Centrului nfotrafic, în judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, a fost reluată circulaţia în zona Siriu, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Restricţia de tonaj este impusă din cauza lucrărilor de reparaţie a viaductului Stânca Teherău (la kilometrul 85+534 de metri). Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

 

La ora 12.00, circulația s-a intensificat pe DN1, Brașov - București. La intrare în Bușteni dinspre Azuga se circulă în coloană, decomandată fluent, a anunțat Centrul Infotrafic.

 

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...