barbat prins politisti

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Chiojdeanca, este cercetat de judiciariștii din Vălenii de Munte pentru două înșelăciuni.

Polițiștii de investigații criminale din Vălenii de Munte au depistat persoana bănuită de comiterea a două înșelăciuni ca fiind un tânăr de 30 de ani, din comuna Chiojdeanca. Bărbatul a fost condus la sediul poliției. Asupra lui au fost găsiți 100 euro și 250 lei, care ar proveni din săvârșirea celor două infracțiuni. Sumele în cauză au fost restituite persoanelor vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
„În ambele cazuri, s-a reținut faptul că tânărul ar fi abordat persoanele vătămate fără să le cunoască și, după ce ar fi purtat discuții pe tema achitării unor facturi, le-ar fi solicitat să îl împrumute cu suma de 200 lei, respectiv 100 euro, precizând că mama sa le va restitui banii în scurt timp.
Față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat IJP Prahova.