accident catedrala

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp. O persoană a fost rănită.

 

Accidentul rutier s-a produs după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz care efectua cursa regulată pe traseul 402.

Autobuzul se deplasa pe strada Carpați, dinspre strada Văleni spre Bulevardul Republicii. În momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau șapte călători. Potrivit martorilor, o persoană din autobuz, o femeie gravidă, după ce șoferul a frânat brusc. a acuzat dureri și a fost transportată la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Ambulanței, dar și de la ISU Prahova.

Se pare că accidentul s-ar fi produs după ce șoferul autobuzului nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din față, pe care l-a și lovit. Poliția efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Un cititor ne-a transmis la redacție mai multe fotografii de la locul accidentului.

accident zona catedrala

accident catedrala politie

 

 accident trafic

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...