johnson controls greva

Peste 100 de persoane au ieșit în curtea fabricii Johnson Controls în această dimineață. Oamenii reclamă faptul să sunt nevoiți să lucreze de sărbători, și nu primesc niciun fel de primă de Paște, pe motiv că nu sunt bani.

 

Producția în firma Johnson Constrols aflată în parcul industrial de la marginea Ploieștiului stacnează din cauza muncitorilor ce au decis să facă o grevă spontană. Conducerea fabricii nu este dispusă să negocieze cu angajații, ba din contră, îi amenință că își vor pierde locurile de muncă dacă nu vor putea trimite comanda pentru compania BMW la timp.

Conducerea susține că nu sunt bani petru prime, deși fabrica are numeroase comenzi iar muncitorilor le este frecvent tăiat din salariu din cauza unor greșeli minore. Oamenii spun că vor continua greva până când lucrurile se vor rezolva în favoarea lor.

johnson-controls-greva2johnson-controls-greva3johnson-controls-greva4

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Unii șoferi sunt pe stop... la propriu (video)

Faci eforturi să demonstrezi că ești șmecher? Liniștește-te! Ai reușit...  Manevra de mare artist îl introduce pe șoferul din imagini în galeria selectă a ”celor care nu cuvântă”. În cazul în care,...