greva hale

Peste 50 de angajați ai SC Hale și Piețe au declanșat astăzi un protest spontan.

 

Ei sunt nemulțumiți că nu au primit prima de Paște, prevazută în contractul colectiv de muncă, în valoare de 800 de lei.

Mai mult, angajații sunt supărați că nu s-au semnat contratele de muncă, astfel încât să beneficieze de o creștere salarială, așa cum li s-a promis.

Tot astăzi, protestarii au aflat că directorul Emanuel Ilie este în concediu medical. Prin urmare, directorul adjunct al societății le-a solicitat celor care au declanșat protestul spontan să treacă pe hârtie toate nemulțumirile pe care să le înregistreze la sediul societății.

 

Printre nemulțumiri se numără faptul că mulți dintre angajații cu state vechi în societate primesc salarii mici, în timp ce noii angajați beneficiază de salarii mărite. Mai mult, spun oamenii, de la începutul anului, la SC Hale și Piețe s-au făcut mai multe angajări.

Angajații de la Hale și Piețe au aflat astăzi că toate problemele lor pleacă de la faptul că nici până acum nu a fost aprobat bugetul de către Consiliul Local Ploiești.

Ieri, angajații TCE s-au revoltat după ce au primit drept primă de Paște bonuri valorice de numai 50 de lei (Detalii aici)

 

VIDEO Protest la Hale și Piețe Ploiești