razie

În urma acțiunilor din weekend, polițiștii prahoveni au aplicat aproape 1.000 de sancțiuni, în valoare de peste 500.000 de lei.

 

Comunicatul IJP Prahova:

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii desfășoară, la nivel național, acțiuni pentru menținerea siguranței publice, protejarea cetățenilor împotriva activităților economice ilicite și combaterea evaziunii fiscale.

În acest weekend, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, împreună cu repărezentanți ai ANAF, ANSVSA și ANPC, au desfășurat 11 acțiuni. În urma activităților, au fost aplicate aproape 1.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 500.000 de lei. Dintre acestea, 131 de constatări au vizat fapte de natură economică, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 350.000 de lei.

 

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 12.000 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 110 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 și 537 de sancţiuni prevăzute de regimul circulației pe drumurile publice (352 pentru depășirea limitei de viteză).

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere, dintre care 9 pentru alcool şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

 

De exemplu, sâmbătă, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o razie în Oborul Ploiești, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcției Județene Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Direcției Regionale de Metrologie Legală Ploiești.

În cadrul acțiunii, au fost verificați 185 de agenți economici, fiind aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de 337.700 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 11.503 lei și retrase de la comercializare produse de 1.200 lei.

VIDEO Razie a Poliției în Prahova

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...