politie legume furatePolițiștii rutieri au depistat un bărbat, care încerca sa vândă fructe și legume furate de la un lanț de magazine.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe D.N.72, au observat două autovehicule oprite, poziționate spate în spate, conducătorii  aflându-se lângă acestea. Cei doi au fost identificați, s-a stabilit că unul dintre ei domiciliază în municipiul Ploiești, iar cel de-al doilea în municipiul București.

În urma controlului efectuat în interiorul autovehiculelor, s-a constatat că unul dintre acestea avea sigiliul rupt, în interior aflându-se fructe și legume pentru care șoferul a prezentat documente de proveniență, celălalt conducător neputând prezenta documente pentru fructele și legumele aflate în mașina sa. 

 

Din cercetări a rezultat faptul că unul dintre cei doi bărbați ar fi efectuat un transport de marfă la un lanț de magazine, având punct de descărcare Ariceștii-Rahtivani, iar pe drum l-ar fi contactat pe cel de-al doilea, căruia i-ar fi propus să îi vândă fructe și legume, urmând să se înțeleagă ulterior asupra prețului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Percheziții la o bandă de hoți din Ploiești

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai...