accident campina

Accidentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, după ce două mașini au intrat în coliziune.

 

Potrivit primelor informații, o persoană este rănită. Se pare că în accident a fost implicat un autoturism și o dubiță. Una dintre persoane va fi transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina.Traficul în zonă este dirijat pe DN1. Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul dubiței a încercat să întoarcă, neregulamentar, pe DN1. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism, în care se aflau patru persoane, printre care și doi copii. Cele două mașini au fost proiectate pe banda de accelerare de la ieșire din Câmpina, fiind blocate cele două benzi ale sensului de mers spre Brașov. La Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Câmpina a ajuns o femeie care se afla în momentul producerii accidentului în autoturism.

Traficul rutier a fost dirijat la fața locului pe benzile de coborâre, în sensul că o bandă a rămas pentru circulația Brașov - Ploiești, iar cealaltă pentru sensul de mers Câmpina - Brașov.

 

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...