troleibuz ploiesti

Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

 

Potrivit primelor informații, se pare că evenimentul s-a produs ca urmare a unor cauze medicale. În funcție de rănile suferite se va decide dacă este cazul ca bărbatul să fie transportat la spital. Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs evenimentul.

UPDATE: Bărbatul căzut de pe troleibuz este un angajat al SC TCE Ploiești, care lucra la întreținerea parcului auto. Potrivit unor surse, bărbatul s-a suit pe troleu și s-a dezechilibrat. Bărbatul a fost transportat la spital cu o ambulanță. Acolo vor ajunge și reprezentanți din cadrul Protecției Muncii pentru a afla cum anume s-a întâmplat evenimentul.

„Este angajat al TCE, care lucra la întreținere. Nu este vorba despre un șofer. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul”, a confirmat pentru observatorulph.ro Cristian Iancovici, directorul TCE Ploiești.

 

UPDATE: În vârstă de 48 de ani, angajatul care a căzut de pe troleibuz este salariat al societății de transport în comun din Ploiești din 1997. Potrivit unor informații neoficiale, se pare că pe lângă traumatismele suferite ca urmare a căderii de la înălțime, bărbatul are și afecțiuni cardiace. În momentul de față se află la Terapie Intensivă, însă se ia în calcul un posibil transfer la un spital din București.