copil batut

Un copil a fost bătut de tatăl său, în plină stradă, în centrul Ploieștiului. Agresorul a fost încătușat de polițiștii locali.

 

Comunicatul Poliției Locale Ploiești:

În cursul zilei de luni, 04.04.2016, în jurul orei 14.20, un echipaj al Poliției Locale Ploiești s-a deplasat în zona Palatului Administrativ, ca urmare a unei sesizări înregistrate la dispeceratul instituției, prin care era semnalat faptul că un bărbat lovește cu palmele, în mod repetat, un băiat cu vârsta de aproximativ 13 ani. Incidentul a fost observat pe strada Paris de către un polițist local ce asigura serviciul de pază la Direcția de Urbanism a Primăriei, care și-a anunțat colegii prin stație.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a stabilit că îndividul, în persoana lui S.P., de 52 de ani, cu domiciliul în Ploiești, era tatăl minorului bătut. Băiatul prezenta semnele loviturilor aplicate fără milă, acesta având urme de agresiune pe față și fiind într-o vădită stare de agitație. Bărbatul a motivat că și-a lovit copilul pe fondul unor probleme personale.

 

Deoarece individul continua să se manifeste în mod violent, polițiștii locali au procedat la încătușarea și predarea acestuia lucrătorilor Secției nr. 1 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor.

UPDATE Potrivit informațiilor obținute de ziarulincomod.ro, băiatul învață la Școala Anton Pann. El a început să fie bătut în stradă de tatăl său, pentru că ar fi avut rezultate slabe la învățătură. 

După audieri, agresorul a fost sancționat cu amendă de 200 de lei, fiind cercetat penal  pentru violență în familie.

 

Copilul a fost preluat de Direcția de asistență Socială și internat într-un centru de primire în regim de urgență.