traficant droguri

Doi ani și nouă luni de închisoare cu executare este sentința dată de Tribunalul Prahova în dosarul unor traficanți de droguri periculoase prinși în vara anului trecut de procurorii DIICOT Ploiești,  în timpul unei tranzacții la care au participat ofițeri sub acoperire.

 

Astfel, CRISTIAN-DARIUS DELNIȚĂ, liderul grupării, MARIUS LIXANDRU, PETRICĂ ADRIAN GÎŢĂ și ŞTEFAN-DORIAN BELEA au fost găsiți vinovați de trafic și posesie de droguri de mare risc. În afară de acești dealeri de substanțe interzise, a mai fost condamnată o tânără, dar la închisoare cu suspendare.

Traficanții de droguri au fost arestați anul trecut în urma unor percheziții care au avut loc la domiciliile acestora unde au fost găsite cantități impresionante de MDMA, ciuperci halucinogene, cannabis, dar și bani, peste 30.000 de lei, despre care se presupune că au fost câștigați din valorificarea drogurilor și care au fost acum confiscați.

 

Prezentăm mai jos lista cu drogurile găsite la traficanți de procurorii DIICOT Ploiești

  • cantitatea de 9,05 grame substanţă cristalină care conţine 3,4-methylenedioxymetamfetamine. (MDMA),
  • cantitatea de 4,71 grame rezină de cannabis
  • cantitatea de 7,53 grame rezină de cannabis, rămasă din totalul de 7,85 grame rezină de cannabis,
  • cantitatea de 1,51 grame cannabis, rămasă din totalul de 1,90 grame cannabis
  • cantitatea de 2,52 grame ciuperci în care s-a pus în evidenţă Psilocină, rămasă din totalul de 3,97 grame ciuperci în care s-a pus în evidenţă Psilocină
  • cantitatea de 4,88 grame ciuperci în care s-a pus în evidenţă Psilocine şi Psilocybine, rămasă din totalul de 6,48 grame ciuperci în care s-a pus în evidenţă Psilocine şi Psilocybine
  • cantittatea de 0,84 grame pulbere care conţine 3,4 methylenedioxymetamfetamine.
  • cantitatea de 0,45 grame cannabis, rămasă din totalul de 0,75 grame grame cannabis, (droguri descoperite cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la inculpatul Delniţă Darius-Cristian)
  • cantitatea de 31,86 grame cannabis, rămasă din totalul de 31,52 grame grame cannabis, (droguri descoperite cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la inculpatul Gîţă Petrică- Adrian
  • cantitatea de 0,81 grame pulbere şi un nr. de 7 comprimate, rămasă din totalul de 12 comprimate, (droguri predate de către inculpatul Belea Ştefan)

Instanța a dispus confiscarea de la inculpatul Delniţă Cristian Darius a sumei de 16.500 lei , reprezentând beneficiu obținut prin săvârşirea infracţiunii,  de la inculpatul Lixandru Marius a sumei de 2.000 lei, de la inculpatul Belea Ştefan Dorian a sumei de 3.550 lei și de la inculpatul Gîţă Petrică Adrian a sumei de 9.900 lei. Drogurile confiscatevor fi distruse conform legii.