radar politie bors 23Polițiștii prahoveni au desfășurat weekend-ul trecut acțiuni de depistare și tragere la răspundere a șoferilor ce depășesc limita de viteză permisă.

 

Aproximativ 60 de polițiști au acționat pe raza județului Prahova realizând filtre de control și folosind 12 aparate de măsurare a vitezei. Scopul principal al acțiunii a fost depistarea celor care depășesc viteza legală și a celor care conduc sub influența alcoolului. În perioada 1-3 aprilie au fost reținute 14 permise de conducere și au fost aplicate aproximativ 1000 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea 587 privesc conducerea cu o viteză peste limita legală și 11 conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

IPJ Prahova susține că aceste acțiuni ale poliției au rolul de a salva vieți omenești prin sancționarea șoferilor teribiliști.

 

Auto-moto
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

O posibilă nouă obligaţie pentru viitorii şoferi

Cei care vor să obţină permisul de conducere ar putea fi obligaţi să promoveze şi un curs de prim ajutor în trafic. Este iniţiativa unui grup de 31 de parlamentari care au semnat un proiect de lege...