sebastian ghita control judiciar

Procurorii DNA Ploiești, potrivit unor surse, au instituit măsura controlului judiciar pentru deputatul Sebastian Ghiță.

Măsura controlului judiciar vine la pachet cu instituirea unei cauțiuni record, de 13 milioane de euro. Aceasta ar fi cea mai mare cauțiune impusă până în prezent. Astăzi, Sebastian Ghiță s-a prezentat la DNA Ploiești.

Noua măsură vine după ce parlamentarii au respins cererea de încuviințare a reținerii și a arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiță, care este acuzat de infracțiuni de dare de mită, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, de șantaj, de cumpărare de influență și de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.