accident ploiesti strada depoului

Un bărbat este încarcerat, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre mașini a rupt și o conductă de gaze.

 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și de la Smurd și Poliție. Potrivit primelor informații, în urma accidentului o conductă de gaze de la o locuință a fost avariată.

UPDATE: Martorii de la fața locului susțin că atât șoferul cât și pasagerul autoturismului care a provocat accidentul au consumat băuturi alcoolice.

Se pare că cele două persoane se aflau într-un autoturism Peugeot. Mașina ar fi intrat într-un autoturism Ford care era staționat și ar fi lovit și conducta de gaze. Polițiștii aflați la fața locului continuă cercetările.

 

UPDATE: Șoferul autoturismului care a provocat accidentul a fost condus la Poliție. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, care se pare că pe lângă faptul că ar fi consumat băuturi alcoolice, nu avea nici permis. De altfel acesta ar fi și motivul pentru care șoferul ar fi devenit recalcitrant în momentul în care la fața locului au ajuns echipajele de salvare. Tânărul s-a ales cu dosar penal, pentru vătămare corporală și pentru conducere fără permis. Acesta va ajunge și la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.