perchezitii baicoi

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, sprijiniți de luptători S.A.S., au efectuat ieri două percheziții la domiciliile unor persoane din orașul Băicoi bănuite de furt calificat.

 

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiștii de ordine publică au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi sustras produse petroliere. Trei persoane au fost aduse la sediul poliției. Au fost depistate peste 1300 de litri de produse petroliere

Marți, 22 martie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, sprijiniți de luptători S.A.S., au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din orașul Băicoi bănuite de furt calificat.

 

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză, începând cu luna septembrie a anului trecut, ar fi sustras produse petroliere din instalațiile unei societăți de profil din localitate.

La domiciliile acestora, polițiștii au descoperit 36 de recipiente, care conțineau în total peste 1300 de litri de produs petrolier. Acesta se pare că ar fi fost sustras din habele de colectare de la instalații de extracție din zona orașului Băicoi.

De asemenea, au fost descoperite și componente metalice care ar proveni de la instalțiile de la care au fost sustrase produsele petroliere (plase metalice de gard, tuburi, țevi, întinzătoare).

 

Trei persoane au fost aduse la audieri cu mandat.

La acțiune au participat și jandarmi.

VIDEO Percheziții