accident valcanesti microbuz2

Accidentul rutier s-a produs în această dimineață la Vâlcănești. Microbuzul efectua o cursă regulată pe relația Cosminele - Ploiești.

 

Potrivit primelor informații, trei persoane au fost transportate la spital, cu leziuni minore. Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții și, potrivit primarului din comuna Cosminele, Corneliu Anton, microbuzul aparține firmei Pides Trans, iar în mijlocul de transport se aflau și locuitori ai comunei, trei dintre ei fiind răniți. Am încercat să luăm legătura și cu patronii firmei Pides Trans dar nu am reușit, aceștia aflându-se la locul accidentului.

Vezi aici imagini de la accidentul din Vâlcănești

„În microbuz se aflau și localnici din Cosminele, dar și din Vâlcănești. De altfel, microbuzul venea de la Cosminele, s-a oprit la Vâlcănești, a luat călători, iar la scurt timp s-a produs accidentul”, a susținut și Adrian Manole, primarul comunei Vâlcănești.

 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs evenimentul rutier. Se pare că microbuzul la un moment dat a intrat într-un tractor, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mijlocul de transport a intrat într-un mal de pământ și s-a răsturnat. Trei persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la spital, după ce au acuzat dureri în zona coastelor.

Un cititor ne-a trimis fotografii de la locul accidentului

 

microbuz rasturnat valcanesti

microbuz rasturnat prahiva