accident microbuz 5

Un microbuz cu 10 persoane s-a răsturnat în această dimineață la Vâlcănești. Trei persoane vor fi transportate la spital.

 

Potrivit primelor informații, se pare că șoferul ar fi încercat să evite un alt mijloc de transport. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciul de Ambulanță Prahova. În microbuz se aflau nouă pasageri și șoferul. Polițiștii efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a întâmplat accidentul rutier.

Microbuzul avea 24 de locuri. Mijlocul de transport s-a răsturnat pe partea carosabilă.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, microbuzul efectua curse regulate pe ruta Ploiești - Cosminele. La momentul producerii accidentului, microbuzul mergea în direcția Ploiești. Se pare că la un moment, șoferul, pe fondul neadaptării vitezei, a intrat într-un tractor, apoi într-un mal de pământ și s-a răsturnat pe partea carosabilă. La această oră (09.50) nu sunt probleme de trafic. Trei persoane din microbuz acuză dureri și vor fi transportate la spital, pentru investigații amănunțite.

 

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, cele trei persoane care vor fi transportate la spital au suferit leziuni minore care nu pun viața în pericol.