tineri banuiti de talharii prinsi la ploiesti

Polițiștii ploieșteni de investigații criminale au reușit depistarea a doi tineri acuzați de tâlhărie, precum și a unei tinere pentru care există suspiciunea de complicitate la tâlhărie. Victime au fost doi adolescenți, care au rămas fără telefoane mobile.

 

Doi adolescenți în vârstă de 16 ani au sesizat faptul că ar fi fost deposedați de câte un telefon mobil, în fiecare caz fiind deschis un dosar penal.

Polițiștii care s-au ocupat de caz au identificat similitudini în ceea ce privește modul de operare, precum și semnalmentele făptuitorului, iar cauzele au fost reunite. La scurt timp, au identificat și persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Gherghița, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă.

 

În urma continuării cercetărilor s-a stabilit că la comiterea faptei ar fi participat și un tânăr de 25 de ani, din Ploiești. Totodată, a rezultat că o tânără în vârstă de 20 de ani, din Bălțești, s-ar face vinovată tăinuirea infracțiunilor, motiv pentru care este cercetată pentru complicitate la tâlhărie. Cei doi au fost reținuți în cursul zilei de joi, iar ieri au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a tânărului și măsura controlului judiciar pentru tânără.