Polițiștii au descins astăzi acasă la membrii unei grupări infracționale specializate în furturi din mașini și companii. VIDEO Imagini din timpul perchezițiilor la banda de hoți la finalul articolului.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, "aceștia sunt bănuiţi că ar fi creat prin activitatea lor infracţională un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei. Se pare că aceste persoane, fiind angajate la firma care asigura transportul produselor de la depozit către punctele fie le sustrăgeau în momentul în care erau încărcate aceste produse, fie opreau pe traseul dintre depozit şi punctele de desfacere de unde le sustrăgeau”.

UPDATE - PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI  DIN AUTOVEHICULE ȘI DIN SOCIETĂȚI COMERCIALE

 

În cursul zilei de 09 martie 2016, polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile au vizat locații din județele Prahova și Dâmbovița.

Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehiculele de transport marfă și depozitele unei societăți comerciale.

Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 200.000 lei.

31 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii au ridicat de la locuințele acestora produse alimentare, cosmetice și electrocasnice susceptibile a proveni din activitatea infracțională. De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 3 autoturisme.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activități au participat și jandarmi.

VIDEO Imagini din timpul perchezițiilor la banda de hoți