audieri hoti prahova

Polițiștii au efectuat astăzi 17 percheziții, trei în Dâmbovița și 14 în Prahova, la hoții care s-au specializat în furturi din mijloace de transport și din societăți comerciale.

 

25 de persoane au fost aduse la audieri la sediul IPJ Prahova. Se pare că hoții erau angajați la o firmă de transport marfă și în timp ce transportau produsele ar fi sustrase din acestea. De altfel, polițiștii au reținut astăzi mai multe produse alimentare, baxuri cu alcool, precum și trei autoturisme BMW.

„Sunt bănuiți că ar fi creat prin activitatea lor infracțională un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei. Se pare că aceste persoane, fiind angajate la firma care asigura transportul produselor de la depozit către punctele fie le sustrăgeau în momentul în care erau încărcate aceste produse, fie opreau pe traseul dintre depozit și punctele de desfacere de unde le sustrăgeau”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

 

 

hoti masini

 

Social
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Întreruperi de apă anunțate de Hidro Prahova

Locuitorii unui sat din Prahova rămân astăzi fără apă. Comunicatul Hidro Prahova: Ca urmare a întreruperii furnizării energiei electrice de către Electrica SA, în satul Țărculești, comuna...