perchezitii hoti masini

Poliţiştii prahoveni efectuează 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Prejudiciul este estimat la 200.000 de lei. 25 de persoane vor fi aduse la audieri, potrivit IPJ Prahova.

 

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova efectuează 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile sunt efectuate la locații din județele Prahova și Dâmbovița. `Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehicule de transport marfă și depozitele unor societăți comerciale. Aceștia ar fi sustras produse cosmetice, alimentare și electrocasnice, creând un prejudiciu de aproximativ 200.000 lei. 25 de persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri”, a anunțat IPJ Prahova.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activități participă și jandarmi.

 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Percheziții la o bandă de hoți din Ploiești

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai...