Polițiștii Direcției de Poliție Transporturi și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 10 perchiziții în municipiul București și în alte două județe, la persoane bănuite de furturi de combustibil.

Marți dimineață, polițiștii Direcției de Poliție Transporturi și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 10 perchiziții în municipiul București și în alte 2 județe, la persoane bănuite de furturi de combustibil.

 

La data de 8 martie a.c., polițiștii Direcției de Poliție Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, efectuează 10 perchiziții domiciliare în municipiul București, precum și în județele Prahova și Dambovița.

Activitățile se desfășoară la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, specializat în furturi de combustibil.

La acțiuni participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliției Române.

 

După efectuarea perchizițiilor, cei în cauză vor fi conduși la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 București, urmând ca, în funcție de rezultatul anchetei, să fie efectuate propuneri corespunzătoare instanței competente.