Polițiștii Secției 1 au găsit într-un șifonier dintr-o cameră a unui imobil un minor de 15 ani, iar după ușa de acces în camera respectivă au depistat ascuns un alt minor, de 16 ani.

 

În noaptea de 01/02.03.2016, în jurul orei 01, o patrulă din cadrul Secției de Poliție nr. 1 a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil.

               În urma verificărilor efectuate, într-un șifonier dintr-o cameră a imobilului a fost găsit un minor de 15 ani, iar după ușa de acces în camera respectivă a fost depistat ascuns un alt minor, de 16 ani.

 

               În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, profitând de ora târzie și de faptul că imobilul respectiv era locuit de o persoană în vârstă, cei doi ar fi pătruns în casă cu intenția de a sustrage bunuri și valori pentru a cumpăra băuturi alcoolice. În timp ce scotoceau prin casă și încărcau bunuri într-un geamantan și o geanta de umăr, au fost surprinși și imobilizați de patrula de poliție, care i-a condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.

               În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.