Liviu Tudose, procuror general adjunct al Parchetului de pe lânga curtea de apel Ploiești a fost chemat astăzit la sediul DNA Ploiești.

Liviu Tudose, procuror general adjunct al Parchetului de pe lânga curtea de apel Ploiești a fost chemat astăzi la sediul DNA Ploiești.

 

Este posibil ca prezența lui în fața procurorilor anticorupție să aibă legătură cu dosarul "Papici" în care s-a început din nou urmărirea penală pentru constitutire de grup organizat, luare și dare de mită și favorizarea făptuitorului.

Citește și: CURTEA SUPREMĂ A REDESCHIS URMĂRIREA PENALĂ PENTRU ŞEFII IJP PRAHOVA, POLIŢIEI PLOIEŞTI ŞI ŞEFII PARCHETELOR

În acest dosar sunt vizate 13 persoane, toate cu funcții de conducere în IJP Prahova și parchetele din Prahova. Este vorba despre Liviu Botnaru, actual procuror general al PCA Ploiești, Viorel Dosaru, fost comandant al IPJ Prahova în prezent subsecretar de stat în MAI, Liviu Matei, procuror șef DIICOT Ploiești, Constantin Ispas, fost șef DGA Ploiești, Cristian Manea, șeful poliției municipale Ploiești, Cosma Mircea, președintele CJ, Vlad Cosma, și alți procurori din cadrul PCA Ploiești.