ploiesti dragobete psro

Trei tineri din Ploiești din cadrul PSRO, care au vrut să marcheze Dragobetele, au fost sancționați astăzi de un polițist din cadrul IPJ Prahova, în zona de Vest a municipiului. Tot astăzi, tineri care purtau baloane inscripționate cu ALDE au marcat sărbătoarea autohtonă a iubirii oferind diplome pentru îndrăgostiți, fără să fie deranjați de nimeni.

 

Cei trei tineri, care purtau o inimă mare pe care se afla numele formațiunii politice și mesajul „Iubim Ploieștiul, au fost opriți de un polițist care i-a legitimat și i-a sancționat.

Citește și: Tineri amendaţi de Dragobete! Se plimbau cu o inimă prin Ploieşti

Unul dintre tineri, potrivit IPJ Prahova, a fost sancționat cu 100 de lei pe motiv de „refuz de legitimare”. Ceilalți doi tineri au fost sancționați în baza art. 14 alin 9, pct 2 din HCL 228/2006, pentru distribuirea de flyere fără autorizație. Potrivit IPJ Prahova, tinerii ar fi distribuit calendare, pe care era inscripționat pe o parte sloganul partidului, iar pe cealaltă parte o fotografie cu liderii formațiunii politice. Și-n acest caz, sancțiunea a fost de 100 de lei pentru fiecare tânăr.

Cei trei tineri au refuzat să semneze procesul-verbal de sancționare și au anunțat că vor contesta amenzile primite.

 

Astăzi, în jurul prânzului, mai mulți tineri care aveau baloane inscripționate cu ALDE, împărțeau în liniște, în parcul din fața Palatului Administrativ, diplome pentru îndrăgostiți,   însă nimeni nu le-a perturbat activitatea.

 

alde ploiesti