accident lipanesti

Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în zona Mănăstirei Zamfira. Patru tineri au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 01.50 și s-a soldat cu patru victime, care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Este vorba de o fată de 17 ani, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și traumatism lombar și o altă tânără de 17 ani care s-a ales cu un trumatism la coloana cervicală. Tot la spital  au ajuns un băiat de 16 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, și un tânăr de 26 de ani care avea un traumatism la piciorul stâng.

Poliția efectuează cercetări cu privire la modul cum s-a produs accidentul rutier. (foto cu caracter ilustrativ).

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, se pare că șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, în timp ce circula pe DJ217, dinspre Dumbrăvești spre Lipănești, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de mers și s-a răsturnat cu mașina. Toate cele patru persoane din autoturism au fost transportate la spital. Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.