incendiu pubele valea calugareasca

După incendiul de la Valea Călugărească, în care au ars circa 3.000 de pubele, din programul de management al deșeurilor, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au dispus realizarea unei anchete cu privire la pubelele arse.

 

„Am trimis managerul de proiect la fața locului. Se vor efectua verificări și vor fi făcute și fotografii. Pubelele nu aveau garanție, ci erau date în custodie Primăriei Valea Călugărească... Așteptăm informații cu privire la numărul pubelelor arse și a celorlalte pagube... Urmează să stabilim ce este de făcut”, a declarat Bogdan Toader, vicepreședintele CJ Prahova.

Reamintim că proiectul a fost semnat în februarie 2013 și vizează realizarea unui sistem de management integrat al deseurilor. Scopul acestui proiect este de a completa infrastructura și echipamentele existente cu investitii care să conducă la asigurarea unui sistem de management integrat al deșeurilor la nivel de județ, se arata în expunerea de motive a proiectului în momentul în care a fost lansat.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a vizat o suprafață de aproximativ 3,5 hectare și s-a extins a un depozit cu pubele din plastic unde au ars aproximativ 3.000 de pubele, 600 au fost distruse parțial, iar 400 au fost salvate.

 

Se pare că la baza incendiului este fumatul în loc interzis.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...