Luni în jurul orei 11,40 un accident de circulație s-a produs pe DN1, în zona Movila Vulpii, între un microbuz transport persoane și un autoturism marca Ford.

 

Din primele informații se pare că în microbuz se aflau 12 pasageri plus șoferul. În urma impactului, o femeie însărcinată, pasageră a autoturismului marca Ford, a fost transportată la județean alături de o altă persoană din microbuz care acuză dureri. Cei 10 pasageri ai mijlocului de transport care au scăpat teferi au fost preluați de un alt microbuz.

Potrivit surselor noastre, microbuzul aparține firmei de transport AVE DIANA și efectuează curse regulate pe ruta Ploiești-Azuga.

Din primele cercetări se pare că șoferul microbuzului nu a păstrat distanța regulamentară de deplasare moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Ford.

 

 

Social
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Testare gratuită a stării de sănătate la Ploiești

Asociaţia  Diabeticilor  din  Prahova   va organiza joi, 19 octombrie , intre orele 9:30-10:30, o campanie de testare gratuita a glicemiei /tensiunii arteriale/greutatii corporale la Winmarkt, et.1, zona...