Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alertă de gripă porcină în Prahova! Încă o persoană a decedat vineri, 19 februarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, rezultatele de laborator fiind pozitive la virusul gripal AH1.

Pentru alţi doi  pacienţi a ieşit acelaşi rezultat. Probele au fost recoltate şi trimise de medici la Institutul Cantacuzino din Bucureşti. “Pacienta a decedat ieri la prânz. Avem alţi doi pacienţi internaţi în Secţia ATI, în stare gravă”, ne-a declarat Marius Niculescu, manager al Spitalului Judeţean Ploieşti.

Citește și GRIPA PORCINĂ FACE RAVAGII ÎN PRAHOVA! LA JUDEŢEAN NU SE MAI FAC DECÂT OPERAŢII VITALE

O altă probă, recoltată de această dată joi seară, a fost trimisă la institutul din Capitală, în cazul unui pacient internat joi şi care este suspect de gripă porcină. Conducerea spitalului a luat deja măsuri de prevenţie: programul de vizită se reduce la o oră pe zi, iar accesul pe secţia de ATI a fost interzis. În plus, se pare că în această perioadă se fac doar intervenţii chirurgicale vitale.

Până acum, în Prahova s-au înregistrat trei decese în cazul cărora analizele au ieşit pozitive la virusul AH1.
sursa: click.ro

 


Eveniment
  • Joi, 15 Martie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Transport agabaritic în Prahova pe DN1D, DN1B și DN1A

Potrivit CNAIR, în perioada 16.03.2018 - 21.03.2018  județul Prahova va fi tranzitat de un transport agabaritic. Traseu: CONSTANȚA POARTA 7 – A4 – DN3 – MURFATLAR – DN22C – DJ224 – TORTOMAN – DN2A – GIURGENI...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești