deputat madalin voicu cautiune

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile, respectiv de la data de 18.02.2016, față de Mădălin Ștefan Voicu, acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor, toate în formă continuată. Pentru a rămâne în libertate, Voicu trebuie să plătească, în termen de 10 zile, o cauțiune de 500.000 de lei.

Potrivit comunicatului DA, va depune, Voicu are la dispoziție un termen de 10 zile de la data emiterii prezentei ordonanțe, pentru a depune o cauțiune în valoare de 500.000 lei, ce va fi consemnată pe numele inculpatului, la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție.

„Măsura a fost dispusă în scopul asigurării bunei desfășurări a procesului penal, împiedicării sustragerii inculpatului de la urmărirea penală și prevenirii săvârșirii altor infracțiuni, în condițiile în care Parlamentul României – Camera Deputaților a respins cererea de încuviințare a reținerii și arestării preventive a inculpatului Voicu Mădălin Ștefan”, a anunțat DNA Ploiești.

În cazul în care suma nu va fi plătită, Voicu va ajunge în arest preventiv.