spitalul judetean ploiesti

Buletinele de analiză de la Institutul Cantacuzino au confirmat două cazuri de gripă porcină la Județean. Ambele persoane au decedat. La Terapie Intensivă sunt încă patru pacienți suspecți de gripă porcină, dintre care doi se află la Terapie Intensivă.

 

Din cele trei probe recoltate la Spitalul Județean, numai două s-au confirmat ca fiind gripă AH1, o situație de acest gen mai regăsindu-se în 2009. Este vorba de pacienții care au ajuns ieri la Terapie Intensivă și care între timp au decedat ca urmare afecțiunilor multiple pe care le aveau.

Alte patru persoane internate la Terapie Intensivă sunt suspecte de gripă porcină. Și în aceste cazuri au fost recoltate probe și transmise la Institutul Cantacuzino din București. De altfel, procedura în astfel de situații impune recoltare de probe în cazul persoanelor care se internează cu simtomatologie de gripă.

 

Eveniment
  • Joi, 19 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

BNS va declanșa de luni proteste la Ploiești

Principala nemulțumire care va conduce la declanșarea de proteste, inclusiv la Ploiești, o reprezintă decizia guvernanților de a trece în sarcina angajaților a obligației de plata a dărilor către...