În această dimineață, polițiștii din Ploiești efectuează două percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe. De asemenea, poliţiştii acţionează pentru menținerea ordinii şi siguranței publice în zonă şi verifică respectarea normelor de circulaţie rutieră.

 

 

În această dimineață, 27 de polițiști de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră și criminalistică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează o acţiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din locuințe.

În cadrul activităţilor sunt puse în executare două mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite că, în cursul lunii februarie 2016, ar fi comis mai multe furturi din locuințe, pe raza municipiului Ploiești.

 

De asemenea, sunt puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi aduse la sediul poliției pentru audieri.

Totodată, polițiștii acţionează pentru menținerea ordinii şi siguranței publice în zonă şi   verifică respectarea normelor de circulaţie rutieră.

La acțiune participă și jandarmi.
sursa: IJP Prahova