furt frizerie prahova

Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Tomşani au fost sesizați de către un bărbat, din satul Măgula, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă din locuință suma de 200 lei. Hoțul a profitat de neatenția victimei, care, ocazional se ocupă de activitatea de frizerie.

 

Potrivit IPJ Prahova, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul care a anunțat furtul desfășoară ocazional, la domiciliu, activități de frizerie. În ziua cu pricina, în jurul orei 11.00, mai mulți bărbați din localitate ar fi venit la acesta pentru a se tunde. În jurul orei 12.50,  când aceștia au părăsit locuința, bărbatul a observat lipsa a două bancnote a câte 100 lei, ce se aflau pe o etajeră a unei vitrine din încăperea în care acesta desfășoară activitatea de frizerie.

„Fiind efectuate cercetări  a rezultat că persoana bănuită de comiterea faptei este unul dintre bărbații care fuseseră la partea vătămată pentru a se tunde. Ulterior, acesta ar fi mers la un magazin alimentar din zona locuinței sale, unde a făcut mai multe cumpărături, achitând cu două bancnote a căte 100 lei”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de furt.