Un tânăr de 18 ani a fost prins în flagrant în timp ce fura bunuri din geanta unei paciente aflate în incinta unei clinici medicale din Ploiești.

 

Comunicatul IJP Prahova

Ieri, în jurul orei 17.00, lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti au procedat la conducerea la sediul Secţiei nr.4 Poliţie a unui tânăr, în vârstă de 18 ani, domiciliat în com.Filipeştii de Târg, care ar fi încercat să sustragă bunuri din geanta unei femei, în timp ce se afla în incinta unei clinici din Ploieşti.

 

In cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infractiunii de tentativă la furt.

Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 11.02.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare dosarul sa fie inaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.