accidente rutiere

Accidentele rutiere au avut loc luni noapte, iar persoanele rănite au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

 

Primul accident s-a produs în jurul orei 23.00, pe Bulevardul Republicii din Ploiești, în zona Cablului Românesc. O femeie, în vârstă de 37 de ani, a fost acroșată de un autoturism și a necesitat transportul la spital, având o contuzie la gambă.

Un al doilea accident s-a produs la diferență de câteva zeci minute (23.30), pe DN1, în zona Bisericii Călătorului. De data aceasta a fost vorba de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care a fost acroșat de o mașină. Când a ajuns la spital, bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și traumatism la gamba piciorului stâng.

Ieri s-au mai înregistrat două accidente. Unul pe DN1A, la intersecție spre Bălțești, unde un bicilist a fost rănit de un autoturism, iar celălalt pe DJ 101D, la Tătătani, unde un motociclist a fost lovit de o mașină. În ultimul caz, bărbatul lovit, în vârstă de 60 de ani, a necesitat internarea, fiind diagnosticat cu un traumatism toracic, dar și cu un traumatism la un picior.

 

Poliția efectuează cercetări în cazul celor patru accidente rutiere, pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-au produs evenimentele. În cauză au fost deschise dosare penale pentru vătămare din culpă.