După accidentul teribil de pe centura Ploieștiului, soldat cu 5 morți și 28 de răniți, în care a fost implicat un autobuz al unei firme de transport persoane, mai mulți cititori au reclamat condițiile periculoase din microbuze.

 

Primul semnal de alarmă a fost tras aici: CĂLĂTORIM PRECUM ANIMALELE. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MICROBUZELE DE PE VALEA SLĂNICULUI

După publicarea articolului de mai sus, o altă cititoare ne-a scris pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următorul mesaj:
VIDEO Acuzaţii grave ale unui călător
"În legătură cu articolele anterioare despre condițiile din autobuzele din Prahova. Aceeasi problema si pe cursa Moreni-Ploiesti respectiv Ditesti-Ploiesti. Masinile sunt intr-o stare mizerabilă. Să nu mai zic de cum sunt inghesuite cate 20 30 de persoane intr-un autobuz cu 14 locuri. Odata am fost inghesuiti persoanele din 2 microbuze mici intr-unul singur pentru ca unu era defect. Pe aceasta rută circulă foarte mulți elevi dar se pare ca unii preferă să castige bani multi fara sa investească în masini. Oare ce ar trebui sa se întâmple pentru a fi rezolvate aceste nereguli?"
Citeşte şi IPOTEZĂ ŞOC ÎN CAZUL TERIBILULUI ACCIDENT DE PE CENTURA PLOIEŞTIULUI. CE A PĂŢIT ŞOFERUL ÎNAINTE DE IMPACT
foto cu caracter ilustrativ

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...

Mai multe articole
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șoferul care a intrat în stația de tramvai vineri dimineață, dus în cătușe la Județean. Urmează să fie reținut

  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Explicația Unilever pentru ”parfumul” de detergenți din Ploiești: ”simțul mirosului e subiectiv”

  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Taximetrist din Câmpina bătut și lăsat fără mașină de doi clienți care i-au cerut să-i ducă la București