Burduja Dunitru Nicolae şi Viorel Vasile Tudose, cei doi polițiști ai postului din Filipeștii de Pădure acuzați de procurori de fapte de corupție, vor fi cercetați sub control judiciar.

 

Tribunalul Prahova a respins aseară cererea de arestare preventivă, însă le-a interzis celor doi să-și exercite funcția de polițist. Procurorii au făcut recurs, care se va judeca luni la Curtea de Apel Ploiești.

Reamintim că, săptămâna trecută, Burduja Dunitru Nicolae şi Viorel Vasile Tudose, doi agenţi din cadrul Postului de Poliţie Filipeştii de Pădure au fost aduşi cu mandat, în calitate de suspecţi, pentru a fi audiaţi de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. 

Asupra lor planează suspiciuni dintre cele mai grave, de la, de acum banala luare de mită, până la fals intelectual şi abuz în serviciu. În spatele acestor acuzaţii se ascunde de fapt modul în care cei doi poliţişti au înţeles să-şi facă meseria încă din anii 90 şi până în prezent: au aplicat prorpria lege şi au dus-o bine, fără să fie deranjaţi de nimeni, până astăzi când s-au trezit cu ofiţerii de la Direcţia Generală Anticoripţie şi cu jandarmii la uşă.
Detalii aici: CINE SUNT POLIŢIŞTII ACUZAŢI DE PROCURORI DE FAPTE DE CORUPŢIE