lacul bisericii campina

Trei persoane au fost salvate ieri de pe Lacul Bisericii de către 15 pompieri din cadrul ISU Prahova. Imaginile întregii operațiuni au fost surprinse de camerele de luat vederi din apropierea lacului și difuzate de Câmpina TV, după ce au fost preluate de la Poliția Locală Câmpina.

 

Un copil în vârstă de nouă ani a înaintat pe gheața de pe Lacul Bisericii, însă aceasta a cedat și minorul a căzut în apă. În ajutorul lui a sărit o femeie care îl însoțea, în vârstă de 37 de ani, dar și aceasta a picat în apă. O a treia persoană, un bărbat de 31 de ani, care se afla în apropierea lacului, a sărit să îi ajute, dar a avut aceeași soartă. Echipajele de pompieri ajunse la fața locului i-au scos pe cei trei din apa rece.

Citește și: Caz şocant la Câmpina! O familie a căzut într-un lac

Aceștia au fost preluați de echipaje ale Serviciului de Ambulanță Prahova, care i-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina. Cei trei au fost diagnosticați cu hipotermie ușoară.

Citește și: Cum au ajuns un copil şi mătuşa lui în apa îngheţată a unui lac din Câmpina

În plus, femeia prezenta mai multe excoriații pe mâini și pe picioare, probabil din momentul în care a încercat să spargă gheața din apropierea copilului care se afla deja în apă.