În urmă cu puțin timp a fost adus la Tribunalul Prahova Dragomir Marian, subofițerul SRI prins în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce vindea droguri.

 

UPDATE Trei persoane, printre care se numără și subofițerul SRI, acuzate de trafic de droguri, au primit mandat de arestare preventivă.

El era consumator și traficant de droguri în Ploiești și București. 

 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, care poate fi accesat integral AICI împreună cu imagini de la flagrant, subofițerul SRI împreună cu alți inculpați s-au  aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis şi comprimate ecstasy, pe care ulterior le-au  comercializat mai multor consumatori de  pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Prahova.

La data de 01.02.2016, inculpatul  Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cannabis.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost găsite şi ridicate diverse cantităţi de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile şi pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.

Vezi mai jos imagini cu subofițerul SRI adus la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă

 

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...