scoala mizil

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.00, la Școala „Sfânta Maria” din Mizil. Un copil de 13 ani a picat de la etajul I al unității de învățământ.

 

Copilul care a căzut de la etaj avea un traumatism la ochiul drept și o plagă la buza inferioară, motiv pentru care a fost dus la spital. Acum se va face o anchetă la școală pentru a se afla cum anume a picat băiatul de la etajul I al clădirii.

Ședința Consiliului Profesoral, dar și cea a Consiliului de Adminisrație vor avea loc mâine, la ora 11.30. Conducerea unității de învățământ a transmis deja o informare cu privire la incident Inspectoratului Școlar Prahova.

 

Se pare că elevul ar fi sărit de la etajul I cu doar câteva minute înainte să se sune de intrare, chiar în momentul în care profesorul de educație plastică intra în clasă, Din fericire, starea băiatului este bună.

Contactată telefonic, conducerea școlii a anunțat că măsurile disciplinare vor fi luate în cadrul cele două ședințe care vor avea loc mâine.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...