Un apel mai puțin obișnuit s-a primit acum două zile la 112. Un ploieștean a reclamat că fosta iubită i-a furat plăcuța de înmatriculare a mașinii pentru că a refuzat să coboare din autoturism în timpul schimbului de replici.

 

Comunicatul IJP Prahova

La data de 30.01.2016, în jurul orei 13.10, Dispeceratul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost sesizat prin SNUAU 112, de catre un bărbat din localitate, cu privire la faptul ca o femeie i-ar fi sustras plăcuța cu numărul de înmatriculare aplicat în partea din față a autoturismului personal.

 

Din primele verificări, a rezultat că în timp ce se afla în autoturismul, care era parcat pe str. Emil Zolla din Ploiesti, bărbatul s-ar fi întâlnit întâmplător cu fosta sa iubită, cu care a avut un schimb de replici. Totodată, aceasta i-ar fi solicitat în mai multe rânduri să coboare din autoturism şi, întrucât nu s-a conformat, femeia i-ar fi smuls plăcuţa cu numărul de înmatriculare aplicat în partea din faţă a autoturismului şi ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.