Două autoutilitare și un autoturism au fost implicate, astăzi, într-un accident la Ploiești. Trei persoane au ajuns la spital.

Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Ștefan Greceanu cu George Coșbuc. În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital.
foto cu caracter ilustrativ.

UPDATE: Evenimentul rutier a avut loc chiar la semaforul amplasat până în intersecție. Aici era staționată o autoutilitară, iar în spatele ei un autoturism Mercedes, înmatriculat în Olanda. Se pare că din spate a venit o autoutilitară MAN, a unui operator de salubritate, iar șoferul vehiculului nu a păstrat distanța regulamentară, a lovit Mercedesul, care a fost proiectat în autoutilitara oprită la semafor. Trei persoane din Mercedes, doi adulți cu vârsta de 43 și 36 de ani, soț și soție, dar și copilul de 8 ani, au suferit leziuni și au fost transportate la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs evenimentul rutier. La Poliție este așteptat, în termen de 24 de ore, și șoferul vehiculului lovit de Mercedes, pentru a primi dovadă pentru asigurare.