accidennt noaptea

Accidentul s-a produs în cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 01.309, la intersecția străzilor Șoseaua Nordului cu Petuniei.

 

Șoferul unui autoturism, potrivit Poliției Locale, a pătruns cu partea din față stânga a autoturismului în scuarul statiei de tramvai. Din verificarile efectuate la fata locului, politiștii locali au constatat că bărbatul aflat la volanul mașinii sângerează în zona capului, parbrizul fiind spart și portiera din dreptul acestuia blocată.

„Politiștii locali au acordat primul ajutor persoanei rănite și au solicitat o ambulanță la fata locului. În urma identificării acestuia a rezultat că bărbatul are 48 de ani și domiciliul în orașul Luduș, dar că locuiește, fără forme legale, în Podenii Noi. Totodată, despre incident au fost anuntați și lucrătorii Biroului Rutier al Poliției Municipale, care au constatat că soferul era sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere”, a anunțat Poliția locală Ploiești.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru recoltarea probelor de sânge, cazul fiind preluat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor în cauză. (Imagine cu caracter ilustrativ).