Sindicaliștii TCE anunță întreruperea transportului în Ploiești - LIVE

Joi dimineață un accident de circulație a avut loc pe DN1 în zona restaurantelor  de la intrarea în Florești. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, un BMW X6 și o Dacia Logan. În urma impactului BMW-ul a ajuns pe câmp.

Joi dimineață un accident de circulație a avut loc pe DN1 în zona restaurantelor  de la intrarea în Florești. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, un BMW X6 și o Dacia Logan. În urma impactului BMW-ul a ajuns pe câmp.

 

În jurul orei 09,15 șoferul unei Dacii Logan care venea dinspre Băicoi și s-a încadrat pe DN1, spre Ploiești, nu a acordat prioritate de trecere conducătorului unui BMW X6 care se deplasa pe direcția Brașov-București. Cele două mașini s-au tamponat, iar BMW-ul a ajuns pe câmp, punând la pământ un stâlp de la Electrica.

Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nicio persoană fiind rănită. Cert este că restaurantele din zonă au rămas fără energie electrică. În jurul orei 12,30 la fața locului era prezentă o echipă a societății de alimentare cu energie electrică și o macara.

Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. Circulația în zonă nu a fost afectată. Vezi mai jos imagini: