La această oră, poliţiştii din Prahova efectuează două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale. Două mandate de aducere urmează să fi puse în aplicare.La această oră, poliţiştii din Prahova efectuează două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale. Două mandate de aducere urmează să fi puse în aplicare.

La această oră, poliţiştii din Prahova efectuează două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale. Două mandate de aducere urmează să fi puse în aplicare.

 

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sprijiniți de polițiști din Urlați și luptători SAS, efectuează două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis furturi din societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, persoanele în cauză ar fi acționat pe raza municipiului Ploiești, în cursul lunii decembrie 2015.

Prejudiciul creat prin infracțiunile comise este de aproximativ 10 000 de lei.

 

Polițiștii vor pune în aplicare două mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.