Un fost magistrat de la Curtea de Apel Ploiești este judecat de foștii colegi.

Situație cel puțin ciudată la Curtea de Apel Ploiești unde judecătorii din cadrul secției penale sunt nevoiți să judece dosarul de corupție al unui fost coleg,  acuzat de trafic de influență. Este vorba despre Ștefan Fieraru, fost judecător al Curții de Apel Ploiești. Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA , la finele anului trecut, iar primul termen în dosar a fost programat pe 25 ianuarie. Fieraru este acuzat că ar fi primit mai multe bunuri, printre care și un cavou, dar și contravaloarea materialelor de construcţie şi manopera unor lucrări efectuate la două imobile deţinute de magistrat şi familia acestuia în municipiul Ploieşti.

În schimbul acestor foloase, inculpatul a promis denunţătorului că îşi va exercita influenţa pe lângă judecătorii din cadrul Tribunalului Prahova care aveau spre soluţionare o cauză penală în care denunţătorul avea calitatea de inculpat, în scopul adoptării unei soluţii favorabile acestuia din urmă.

 

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elena Udrea, audiată la DNA

Elena Udrea a sosit vineri, în jurul orei 11:00, la sediul DNA, unde urmează să fie audiată într-un dosar mai vechi legat de Hidroelectrica, dosar de care se ocupa fostul procuror Mihaiela Moraru...