În această dimineață, la sediul Poliției din Sinaia au descins procurorii DNA, într-un dosar de trafic de influență, care îi vizează  pe șeful postului, comisar șef Marin Tudorică și adjunctul său, Ionuț Roșca. 

 

Vezi AICI care sunt acuzațiile aduse polițiștilor de procurorii DNA 

În 2014, numele comisarului șef Tudorică Marin a apărut într-o scrisoare publicată de ziarulincomod.ro, transmisă fostului ministru al MAI, Gabriel Oprea, de un polițist din IJP Prahova. Acesta era nemulțumit de modul în care se împărțeau salariile de merit de către actuala conducere a inspectoratului. Astfel, comisarul Marin Tudorică se număra printre polițiștii cu funcții de conducere care încasau 50% mai mult la leafă datorită rezultatelor deosebite raportate conducerii IJP Prahova. "Comisarul șef Tudorică – șef poliție Sinaia – a starpit infracționalitatea în zonă neînregistrând dosarele penale să dea bine în situații" apare în documentul citat. 
Procurorii DNA susțin că Marin Tudorică și adjunctul său făceau presiuni asupra subordonaților să nu instrumenteze dosarele penale ale unor apropiați ai acestora.
Declarația de avere și interese a comandantului Poliției Sinaia, vizat de acțiunea DNA: