cadavru drajna de jos

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Drajna de Jos a fost găsit decedat vineri, la orele prânzului și, potrivit primelor informații se pare că persoana care l-a găsit este chiar cel care îl angajase pe om la stâna sa.

 

În momentul în care a fost găsit, cadavrul prezenta o plagă în zona capului. Potrivit primelor informații se pare că în noaptea de 7 ianuarie, persoana de 47 de ani, împreună cu un tânăr de 27 de ani, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat cei doi ar fi decis să plece la domiciliul unuia dintre ei. Ambii se cunoșteau de mai multă vreme, fiind angajați ciobani la o stână din localitate.

Citește și: Descoperire macabră în Prahova

Pe drum, bărbatul de 47 de ani ar fi căzut de pe o punte, de la o înălțime de 4 metri, în pârâu. În acel moment, se pare că tânărul care îl însoțea pe bărbat l-ar fi scos din pârâu, dar l-ar fi abandonat pe marginea apei. A doua zi, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a descoperit cadavrul unui cioban de la stâna sa.

Cert este că medicii legiști vor stabili cu exactitate modul în care s-a produs decesul bărbatului.

 

Cazul a fost preluat de parchet, fiind deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.