filtre sosele

Pentru a doua zi consecutiv, polițiștii prahoveni îl caută pe șoferul care a provocat, ieri dimineață, un accident rutier, la ieșire din Ploiești.

 

Accidentul a avut loc ieri, la primele ore ale dimineții, în apropierea Peco Mall. O femeie care se afla pe trecerea de pietoni a fost lovită dce un autoturism. Conducătorul auto a fugit de la locul faptei, iar Poliția a instituit filtre. în ciuda acestui fapt, conducătorul auto nu a fost încă prins.

Citește și: Accident rutier la ieşire din Ploieşti! Şoferul a fugit de la locul faptei

Prin urmare, pentru a doua zi consecutiv, polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea șoferului. Polițiștii caută un autoturism marca Volskwagen Golf III, de culoare roșie.

Citește și: Filtre ale Poliţiei pentru prinderea şoferului care a fugit de la locul accidentului din Ploieşti

Victima, o femeie de 42, de ani, a ajuns la Spitalul Județean Ploiești, cu traumatism facial și un traumatism la piciorul drept.

Citește și: Filtre în Prahova. Ce maşină caută poliţiştii în tot judeţul

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...